Covid19

Kære kunder. Vi må endelig åbne igen, og det bliver 6. april. HUSK at medbringe negativ corona-test eller corona-pas. Ellers må vi desværre afvise jer.

Vi har en forpligtelse til at kontrollere, at du kan fremvise en negativ test, der er højst 72 timer gammelt. Hvis du er færdigvaccineret, er det også fint med bevis for det.  Hvis du har været testet positiv, som er fra mere end 2 uger og højst 12 uger gammel, er det også fint. Børn under 15 år skal ikke fremvise test. Det samme gælder personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19 test.

På grund af stort pres på hjemmesiden www.sundhed.dk og appen MinSundhed anbefaler vi, at du før dit besøg printer dit testresultat ud eller tager et billede af dit testresultat, så du har det klar til fremvisning ved ankomst i salonen.

Vi anbefaler også, at du ikke tager andre med ind i salonen, da vi skal overholde et arealkrav, om hvor mange kunder, der må være i salonen.

Vi har taget forholdsregler i forbindelse med, at vi åbner igen. Bl.a. serverer vi ikke varme og kolde drikke. Der er heller ingen ugeblade i salonen.

Vi bruger mundbind eller visir i salonen. Og alle vores kunder skal gøre det samme.

  1. Hold afstand til hinanden i salonen.
  2. Kom til tiden og kom alene.
  3. Sprit hænder, når I kommer ind i salonen. Vi har sprit stående fremme.
  4. Bliv hjemme, hvis I har feber, forkølelse m.v.
  5. Det er op til hver enkelte frisør, om de vil farve bryn og vipper.